Хасково

Мис „Лято“ рецитира Ботев на училищен купон

Моника Радостинова

Моника Радостинова

Учениците от хасковската езикова гимназия се събраха днес за последно в залата на Младежкия център, където се състоя традиционният годишен концерт на извънкласните форми. Водещите приветстваха публиката на всички езици, които се изучават  в елитното школо.

В програмата бяха включени песен на иврит, танци, скеч на ученическа тема  и изпълнения на хор „Лира“ към гимназията. Мис „Лято 2010“ Моника Радостинова, която е осмокласничка в гимназията, рецитира одата „Хаджи Димитър“.

Отличен годишен успех,  призови места на конкурси, състезания и олимпиади, участие в множество благотворителни акции – това е равносметката за приключилата учебна година в гимназията . Водещите от сцената пожелаха на учители и ученици приятни емоции и слънчево настроение през лятната ваканция и обещаха, че и догодина ще има такива мероприятия.

Учениците Ученици

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.06.2010 15:02 15:02

Браво Мони само напред :))

Back to top button