Регион

Полицията в Любимец с нов автомобил от кметството

Полицейският участък в Любимец от днес разполага с нов автомобил „Dacia Duster“, съобщават от кметството.

След решение на общинския съвет, общината предостави за безвъзмездно ползване автомобила на полицаите. Ключовете на новата Дачия бяха връчени от кмета Анастас Анастасов на началника на участъка – Димитър Марков.

Любимец

Автомобилът е нов и се дава за срок от 3 години. Разходите за гаранционно и следгаранционно обслужване, застрахователни полици, винетни такси, технически прегледи и гориво са за сметка на общината.

При предаването на комплекта от документи кметът пожела да бъде продължено доброто сътрудничество между полиция и администрация, служителите да работят за намаляване на битовата престъпност по селата и да обезпечават обществения ред и сигурност в цялата община. Директорът на ОДМВР – Хасково Ангел Цанков благодари на кмета за подкрепата и съдействието, които указва на участъка в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button