Регион

Откриха незаконна автоморга в зеленчукова градина

Незаконна автоморга е открита в зеленчукова градина, стопанисвана от 40-годишен любимчанин, съобщават от областната дирекция на МВР.

Проверката е извършена от няколко институции и са съставени 5 акта. В имота се съхранявали 74 излезли от употреба автомобила в нарушение на Закона за управление на отпадъците.

От РИОСВ – Хасково е съставен констативен протокол, като предстои съставяне на акт за извършване на дейност с отпадъци без разрешение. От НАП е констатирано извършване на търговска дейност без фискално устройство. Съставен е констативен протокол, като също предстои съставяне на акт и запечатване на обекта. Областна дирекция „Земеделие“ и Община Любимец са съставили констативен протокол, предстои съставяне на акт по Закона за опазване на земеделските земи – за използване на земеделска земя не по предназначение. „Басейнова дирекция“ е съставила констативен протокол и е издадено предписание за регистрация на установения в имота кладенец.

От прокуратурата допълват, че разследването продължава и днес. В района около зеленчуковата градина са открити и други леки автомобили без регистрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.02.2021 9:30 9:30

Браво на държавните служители! Какъв устрем и инициативност само. Сякаш са заловили най-големия престъпник в България. Ако така действаха спрямо всички нередности сега наистина щяхме да сме за пример пред Европа и света, но за съжаление усилията на държавните органи са насочени само срещу конкретни лица , които не си плащат на когото и където трябва или са накърнили бизнес интересите на някой който е близък с властта. За пореден път сме свидетели на пиар акция, както е казал народа „на умряло куче нож вадят

Back to top button