Регион

Намериха над килограм канабис в жилището на дрогиран шофьор

Петима са задържани при акция срещу разпространението наркотици в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР.

В свиленградския арест е пренощувал 33-годишен мъж. Той е проверен около 14:30 часа на улица „Хан Аспарух“ с леката си кола Форд. Дрегерът е отчел наличие на канабис в кръвта. Последвала е проверка в жилището му на същата улица, където са открити 2 буркана с 1 140 грама канабис.

Със същата дрога в Симеоновград е заловен 38-годишен, спрян за проверка на улица „Граф Келер“. При вида на полицаите той изхвърлил на земята 3 топчета с грам марихуана.

В хасковския арест е бил 31-годишен, в когото полицаите са намерили 4 пликчета с 60 грама чай за пушене. Задържан е и 27-годишен, проверен от общинските полицаи на улица „Акация“. При обиск в него са открити 2 сгъвки и саморъчно свита цигара с чай за пушене.

20-годишен пък е арестуван в Харманли. В колата, с която е пътувал е открито пликче с грам канабис, а в близост до автомобила е намерен и плик с грам бяло прахообразно вещество на кристали и розово хапче.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button