Хасково

Информационен ден по програма „Конкурентноспособност“

ЗаседаниетоИнформационен ден по програма „Конкурентноспособност“ се проведе днес в Областна администрация Хасково. Форумът, който бе открит от заместник-областният управител Румяна Въчева, се организира от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Участниците в семинара бяха запознати с условията и начина на кандидатстване по отворените процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Това са „Технологична модернизация в малки и средни предприятия“, „Технологична модернизация в големи предприятия“, „Подкрепа за създаване и развитие на стартиращи иновативни предприятия“, „Развитие на стартиращи иновативни предприятия чрез подкрепа за внедряване на иновативни продукти, процеси и услуги“, както и „Подкрепа за създаване на технологични паркове“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button