Спорт

Силен старт на сезона за Григор Димитров

Григор Димитров стартира новия сезон с победа. В мач от втория кръг на Murray River Open хасковлията нямаше особени проблеми срещу №232 в световната ранглиста Андрю Харис – 6-3, 6-3 за час и 8 минути на корта.

Само допреди няколко дни Димитров бе в двуседмична карантина. Това не повлия особено на играта му срещу съперника, който достигна до мача с него след първата си победа на ниво АТР, дошла срещу японеца Таро Даниел. Световният №19 демонстрира от самото начало, че класата му е доста по-висока от тази на Харис и в крайна сметка достигна до двусетовата победа без да се налага да играе най-добрия си тенис, съобщава TennisKafe.com.

В следващия кръг го очаква друг австралиец в лицето на 21-годишния Алексей Попирин, който е №114 в света. До момента двамата не са играли помежду си. Следващият най-високо поставен в четвъртината на Димитров на турнира Юго Умбер изненадващо загуби от Джеймс Дъкуърт. Така при победа над Попирин българинът ще срещне един измежду Дъкуърт, Корентен Муте и Алберт Рамос-Виньолас на четвъртфинал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button