Кърпят опасни дупки на улица „Панорама“ в Хасково

Хасково

Опасни дупки по хасковската улица „Панорама“ бяха изкърпени днес със студена асфалтова смес от „Екопрогрес“.

Дупките са основно в дясното платно и са предпоставка за катастрофи, защото за да ги избегнат шофьорите често навлизат с колите си в насрещното. Това е причината продължаването на кърпенето след последните валежи да започне именно от улица „Панорама“, обясниха пред Haskovo.info от общината. Работата ще продължи и в други части на областния град.

Ако температурите останат високи през следващите дни работата ще продължи с топъл асфалт. Ще се започне от най-компрометираните улици. Сред тях е улица „Светлина“ над училище „Св. Паисий Хилендарски“, допълниха от кметството.

3 коментара

  • А кога ще оправят улиците от Търговия на едро до кв.“Изгрев“? КРАЙНО НЕОБХОДИМО Е И В ТОЗИ УЧАСТЪК. МОЛЯ РЕПОРТЕРИ ДА ПРОВЕРЯТ И ДА ДОКАЖАТ.

    • Чакайте сега, първо ул. ПАНОРАМА , че най-умното живее в последната къщишка от тези еднаквите след паркинга на стадион“Хасково“!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.