Хасково

Автоинспектори проверяват автогарите в областта

ПроверкаЦялостна проверка на всички автогари в страната разпореди министърът на транспротна Александър Цветков, съобщават от пресцентъра на ведомството.

Инспекциите ще бъдат извършвани от служителите на ИА „Автомобилна администрация“ в рамките на един месец

При установяване на нередности и несъответствия със законовите разпоредби ще бъдат издадени съответните констативни протоколи и предписания. Според министър Цветков ще последва и повторна проверка съвместно с НАП и общините. 

Ако нередностите не са отстранени инспекторите от ИА „Автомобилна администрация“ ще налага строги санкции, като максимални глоби и дори закриване на автогари.

Целта на акцията е да се провери реалното състояние на всички автогари в страната, тъй като подобна цялостна проверка до момента не е извършвана. Това ще даде нужната информация за предприемане на адекватни и бързи мерки за подобряването на състоянието и условията  в автогарите, както и услугите, предлагани на гражданите и фирмите в тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button