Любопитно

Наградиха природозащитния център „Източни Родопи“ в Маджарово

Природозащитният център „Източни Родопи“ на Българското дружество за защита на птиците в Маджарово е удостоен с наградата Traveller Review Award на Booking.com – глобален онлайн лидер в свързването на пътешественици с най-широк избор от места за отсядане. Tова е деветото издание на наградите, които се дават за отзиви на любители на пътешествията, които те оставят след престоя и преживяванията си в 65 страни в света.

2020 г. беше белязана от много предизвикателства и ограничени възможности за пътуване. Това означава, че пътуванията, които вашите гости успяха да предприемат, имат по-голямо значение за тях от когато и да било. Изключителните оценки, които непрекъснато сте получавали през последната година, показват, че вашите гости оценяват всичко, което правите за тях“, споделя в писмото си до БДЗП Глен Фогел, президент и главен изпълнителен директор на Booking.com. „Благодарим на всички наши гости, които оцениха своя престой в центъра толкова високо! С избора си да отседнете при нас, вие подпомагате природозащитните дейности“, казват от БДЗП.

В момента в Природозащитния център текат ремонтни и обновителни дейности, които ще направят престоя на посетителите още по-приятен и вълнуващ. Ще отворим врати в началото на април, информират домакините.

Природозащитният център „Източни Родопи“ е създаден от БДЗП през 1996 г. Той е изграден с финансовата подкрепа на швейцарското правителство в рамките на Българо-швейцарската програма за опазване на биоразнообразието и е първият по рода си създаден природозащитен център в България, припомня Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button