Хасково

Над 20 000 са се отчели в НАП, трима с 80 бона данъци

НАП Хасково20 402 декларации за доходи прие тази година Офис Хасково на НАП, съобщиха за Haskovo.info от там. Всяка трета декларация е изпратена до приходната администрация по алтернативен път – чрез пощите или интернет. 1 816 души са пуснали формулярите като писма с обратна разписка, а 4 992 са ги подали на гише в пощенска станция. 1075 души са използвали електронните услуги на НАП, което е почти 2 пъти повече спрямо миналата година. 

Хасковлия е физическото лице, платило най-големия по размер данък върху доходите по време на тазгодишната данъчна кампания. В челната тройка са още жител на община Минерални бани и още един жител на Хасково. Тримата общо са допринесли за републиканския бюджет с близо 79 000 лева.

На 723 клиенти хасковският Офис е възстановил надвнесен данък. Повод за това е ползването на различен вид данъчно облекчение – заради взет ипотечен кредит за жилище, сключена застраховка Живот, удостоверение от ТЕЛК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button