Любопитно

Изложба и фотостудио на открито за празника на любовта в Димитровград

Празникът на любовта – 14 февруари ще бъде отбелязан със съвместен авторски проект на фотографите Иван Златев и Евгени Панев, съобщават от община Димитровград.

Те ще подредят изложба с уловените мигове в един от най-вълнуващите дни в живота на младоженците. В емоцията през 12 кадъра ще бъде разказан цял един сватбен ден. Разказът на изложбата „Истории за любов в кадри“ може да се види на 14 февруари на площад „България“.

Влюбени

На открито пред сградата на общината ще бъде разположено специално създадено професионално фотостудио. Там всяка една влюбена двойка ще има възможност да получи свой собствен и уникален кадър като подарък.

Двойките ще могат да участват и в разиграване на томбола, като голямата награда е специална фотосесия, подарък от авторите. Допълнителни награди очакват тези, които планират да кажат своето заветно „Да“.

От 7 до 14 февруари за десета поредна година в България ще се проведе Седмицата на брака. Тя има за цел да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности. Седмицата на брака се провежда ежегодно в над 23 страни по света.

Haskovo.info припомня, че бракосъчетанията на 14 февруари в Димитровград и Хасково са безплатни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button