Регион

Задържаха крадци на акумулатори и нафта в Свиленград

ПолицияТрима свиленградчани на възраст 18, 20 и 22 години са задържани за извършване на кражби. От началото на април те са задигнали 6 акумулатора и над 1 тон дизелово гориво от товарни автомобили, паркирани в покрайнините на града на неохраняеми места, съобщават от МВР Хасково.

Част от акумулаторите са открити, а за друга част е установено, че са продадени в съседна Гърция. От гръцка автоработилница най-малкият от задържаните е крадял части, които пък продавал в България.

Три взломни кражби са станали в региона през изминалото денонощие. Първата от тях е от частен дом на булевард „Освобождение“ в Хасково. От там са откраднати 200 лева и лаптоп. От хранителен магазин в тополовградското село Хлябово неизвестният извършител е откраднал месни деликатеси и ваучери на обща стойност за около 600 лева. От магазин в Любимец са задигнати неустановено до момента количество захарни изделия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button