Хасково

7 аут от Младежкия парламент, направили 3 неизвинени

Младежки парламент8 членове на Младежки парламент – Хасково останаха извън структурата. Това стана ясно на провелото се последно заседание за този сезон. 7 от тях са загубили своите права, тъй като са пропуснали три последователни заседания без основателна причина. Осмият е бившият председател на Младежкия парламент Никола Сталев, който се е отказал от членството си доброволно. Свободните места ще бъдат заети от нови членове наесен.

Младежката организация ще възобнови своята дейност в края на август, когато стартира проект на екологична тема, за който парламентът получи финансиране. Въпреки че младежите излизат в лятна ваканция, базарът, който бяха започнали за събиране на средства, ще продължи до края на седмицата. Със събраната сума младежите ще подпомогнат своите бъдещи инициативи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button