Хасково

Криминалисти преследваха журналисти на картинг пистата

СъстезаниетоПолицаи и журналисти вече втори ден мерят сили в различни дисциплини. Вчера униформени и репортери стреляха по повод 131-та годишнина от създаването на МВР. Днес под жаркото слънце подпалиха гумите на картовете на пистата край Хасково.

„Единият от оброра да тича и да бута карта“, „Хората от вторият бокс да се качат на гумите и да не мачкат тревата“, „Пазете се от контакти на първия завой“ – това бяха само част от приятелските подвиквания от трибуните и наставленията, които даде преди старта на състезанието собственикът на картинг пистата Иван Бакърджиев.

Полицаи Полицаи и журналисти сформираха 13 отбора. Те се сътезаваха щафетно, като всеки от тримата членове на отборите направи по 7 обиколки.

Най-недисциплинирани бяха естествено журналистите, които искаха едновременно да карат и да снимат. Въпреки това те показаха завидни умения и по нищо не отстъпиха на полицаите. 

Един от най-атрактивните стезатели бе операторът от ТВ „Рекордиг Адиа“ Павел Одаджиев, който успя да изведе отбора си от последно на едно от челните места. Веднага след него щафетата пое компютърният специалист Юрий Саликиряки, който донесе победата за тима.

С дружни усилия отборът на журналистите успя да се класира за финала с още 5 отбора полицаи.  Там без да допускат грешки медийните представители спечелиха първото място. На втора и трета позиция станаха двата отбора от Криминална полиция.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button