Хасково

1453 имотни декларации подадени в Димитровград, чакат още

Пари1453 имотни декларации са подали в община Димитровград местни фирми, съобщи за Haskovo.info главният експерт от отдел „Приходи“ Славея Господинова. Тази цифра не е окончателна, тъй като все още пристигат декларации по пощата.  

В бригадирския град има 800 фирми, които трябва да декларират имотите си. Те подават по няколко декларации, в зависимост от парцелите, които притежават, поясни главният експерт. 

Тази информация е необходима на общините, тъй като от следващата година фирмите ще плащат данък сгради и такса смет на база на по-високата основа между данъчната оценка и отчетната стойност.

Тъй като срокът за подаване на имотните декларации изтече на 30 юни община Димитровград ще санкционира закъснелите. Ще започнем с най-малките глоби, които са от 100 до 1000 лева, поясни Славея Господинова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button