Хасково

Нови арести за дрога при полицейска операция в Хасково

Полицейска операция срещу разпространението на дрога е проведена вчера в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

В центъра на областния град е обискиран 19-годишен младеж, който държал 9 сгъвки с 6 грама марихуана. На улица „Цар Самуил“ е проверен автомобил Дачия, управляван от 23-годишен, като в колата е пътувал и 28-годишен. До скоростния лост са намерени 2 топчета марихуана. Последвало е претърсване в дома на пътника на улица „Дунав“, където в междустълбищно помещение са открити полиетиленови пликове с 1.5 кг. марихуана, електронна везна и 100 грама амфетамин.

На улиците „Кюстенджа“ и „Габрово“ в дрехите на мъже на 26 и 28 г. също е открита марихуана. Единият от тях не е задържан по здравословни причини, всички останали са в ареста.

1 158 безакцизни цигари пък са иззели полицаи от Димитровград. Автопатрул е проверил автомобил на автомагистрала „Марица“, шофиран от 22-годишен пловдивчанин. В колата Фолксваген Транспортер са пътували и шестима негови съграждани. От водача и пътниците са конфискувани цигарите без бандерол, укрити в дрехи и чанти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button