Любопитно

Оператор на Мария Бакалова с „Истории за любовта в кадри“ в Димитровград

Талантливият оператор Евгени Панев от Димитровград готви своя видеоизложба за празника на влюбените – 14 февруари. Както Haskovo.info писа „Истории за любовта в кадри“ е съвместен проект с младия фотограф Иван Златев.

Заради професионализма си Евгени е ангажиран за работа в няколко американски продукции и популярни български сериали. Той е бил на снимачната площадка и с актрисата Мария Бакалова, която е първата българка с номинация за „Златен глобус“. Евгени си партнира с Бакалова като актьор и участва в заснемането на българската продукция.

Изложба
Евгени Панев

Сега димитровградчанинът избира за своята дебютна изложба именно родния град, с който продължава да е силно свързан, въпреки многобройните си ангажименти. Замисълът на Евгени и Иван е да покажат магията на любовта в кадрите си.

Проектът ще може да се види от 12 ч. пред сградата на общината. В неделя на площада в Димитровград ще има открито фотостудио за всяка влюбена двойка. Предвидена е и томбола с награди, допълват от общината.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button