Регион

Условна присъда за мъжа, който рани полицай в Димитровград

10 месеца условно с изпитателен срок от 3 години получи от Димитровградския районен съд 34-годишният мъж, който нарани полицай в града.

Както Haskovo.info писа, на 10 февруари полицаите отишли на димитровградската улица „Кипра“ след сигнал за скандал. Униформените разпоредили на петима мъже да прекратят сбиването, но те не се подчинили. При опит да бъде задържан 34-годишният нанесъл две порезни рани на палеца на ръката на полицая. Той обиждал униформените, като ги наричал „продажни ченгета“.

Присъдата е след споразумение. Определението на съда не подлежи на обжалване или протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.02.2021 17:41 17:41

Съдиите са за избиване.

Хасковлия
Хасковлия
13.02.2021 19:57 19:57

Защо прокурора се е съгласил на споразумение? Защо съдията го е приел? Ако ранения беше съдия или прокурор пак ли щеше да е такова наказанието? Ей за това ни е такова обществото. То по-добре да го бяха глобили с една хубава сума, по щеше да се замисли следващия път, а сега нищо няма да усети. Браво на прокуратурата и съда.

Ку-Ку
Ку-Ку
14.02.2021 10:11 10:11

Да ти пикая на правосъдието..

Back to top button