Любопитно

5 сватби за Деня на влюбените в Хасково, младоженци си казаха „Да“ до голямото сърце в Димитровград

5 двойки сключват граждански брак на Деня на влюбените в Хасково.

Първи „Да“ в ритуалната зала си казаха Стефани Стилева и Даниел Тодоров. Техни кумове са Николета Стоянова и Мурат Али. Младоженците са заедно от 10 г. и заявиха пред Haskovo.info, че са избрали специално да сключат брак на Деня на влюбените. Сватбата им е в ресторанта на местен хотел.

Сватби

И тази година бракосъчетанията на 14 февруари са безплатни. Младоженците получават от община Хасково сувенири, червено вино и поздравителен адрес от кмета Станислав Дечев.

24 брака са сключени от началото на годината в Хасково. За 2020 г. сватбите са 335, което е по-малко в сравнение с предходните години заради пандемията.

Ивелина Методиева и Данаил Радев сключиха брак до голямото сърце на входа на парк „Марица“ в Димитровград. Кумуваха им Моника и Валентин Маринови. Ритуалът по бракосъчетанието изпълниха служители от общината. Водиха го секретарят Венета Колева и председателят на общинския съвет Гергана Кръстева, които подготвиха дарове за младоженците – вино и сърце от халва. И в Димитровград браковете на 14 февруари са безплатни.

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button