Любопитно

5 сватби за Деня на влюбените в Хасково, младоженци си казаха „Да“ до голямото сърце в Димитровград

5 двойки сключват граждански брак на Деня на влюбените в Хасково.

Първи „Да“ в ритуалната зала си казаха Стефани Стилева и Даниел Тодоров. Техни кумове са Николета Стоянова и Мурат Али. Младоженците са заедно от 10 г. и заявиха пред Haskovo.info, че са избрали специално да сключат брак на Деня на влюбените. Сватбата им е в ресторанта на местен хотел.

Сватби

И тази година бракосъчетанията на 14 февруари са безплатни. Младоженците получават от община Хасково сувенири, червено вино и поздравителен адрес от кмета Станислав Дечев.

24 брака са сключени от началото на годината в Хасково. За 2020 г. сватбите са 335, което е по-малко в сравнение с предходните години заради пандемията.

Ивелина Методиева и Данаил Радев сключиха брак до голямото сърце на входа на парк „Марица“ в Димитровград. Кумуваха им Моника и Валентин Маринови. Ритуалът по бракосъчетанието изпълниха служители от общината. Водиха го секретарят Венета Колева и председателят на общинския съвет Гергана Кръстева, които подготвиха дарове за младоженците – вино и сърце от халва. И в Димитровград браковете на 14 февруари са безплатни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Mrusen turchin
Mrusen turchin
15.02.2021 8:15 8:15

Verno li e che na 14fev. svatbite sa bezplatni

Back to top button