Хасково

Минус 8.2 градуса в Хасково, опесъчават пътищата

Минус 8.2 градуса са измерени тази сутрин в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в областния град. За понеделник за Хасковска област е обявен жълт код за ниски температури.

Всички пътища в региона са проходими при зимни условия и няма наложени ограничения. Републиканската пътна мрежа е опесъчена сутринта, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.

От община Хасково информират, че от 4 часа сутринта екипите на „Екопрогрес“ обработват със сол и пясък улиците в града. След булевардите и кварталните улици, работата се е насочила към районите на училищата, детските градини и пешеходните зони.

Снегопочистващата фирма влиза да чисти улиците във вилните зони на Хасково, там където достъпът е възможен, допълват от кметството.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
15.02.2021 9:39 9:39

Ул. Родопи и пресечната и ул. Ангел Войвода са по всякаква критика, ул. Найчо Цанов е почти на същото положение.

Back to top button