Хасково

Делян Добрев ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Хасково

Бившият министър на икономиката и енергетиката и депутат Делян Добрев ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Хасково, потвърдиха пред Haskovo.info членове на партията. Името му вече се завъртя в списък с водачи в националните медии.

Делян Добрев подаде оставка като депутат след скандала с назначения в община Хасково, известен като „кум гейт“ като така създаде прецент, след като парламентът отхвърли оставката му. Той напусна Народното събрание след друг скандал, свързан с апартамент в София. Така той остана единствено областен координатор на партията в Хасково.

Според неофициалната информация в листата място ще намерят и досегашните депутати от ГЕРБ – Хасково, както и областният управител Стефка Здравкова. Сред първите места ще има и представител на коалиционния партньор СДС.

Досега беше обявено, че водач на листата на БСП в региона ще бъде Велизар Енчев. Останалите формации все още не са посочили кои ще бъдат кандидатите им за депутати и са на етап номинации.

24 коментара

 1. Махайте го тоя? Освен ако не дават вече по 60 лв за глас! Абе къде са посъдените дръвчета!Минев Лъжец!

 2. Масон да си на наше време. Одма ставаш и за депутатин и за министер. Нищо че и за продавач на Димитрградския пазар не ставаш.

 3. Този Станков пак ли ще е кандидат??? Ако..няма да гласувам.Направо ме е срам,че съм гласувала за герб

 4. Отвратена съм от герб и симпатизантите и водачите им,особено от хайван доктуркътъ.

 5. Това ще рече, че дори членовете на герб вече няма да гласуват. В този свят има и морал все пак, който в случая явно липсва. Жалко за всичко!

 6. Същата работа като БСП-то , едни и същи стари муцуни драпат за властта. Наяждане нямат!

 7. АААААААААААААААААА, СЕМКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯ! ЩО НАРОД РАЗРЕВА! ЩО НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧИ!

 8. не е проблема да нахраним бедните,не можем да нахраним богатите,алчните….

 9. По отношение на герб , слогана не трябва да е Мутри вън , А Шyнди вън

 10. Пъската да си прибере всички проститутки,които назначи в съседните села за кметички

 11. Г-Н ДОБРЕВ ,БЛАГОДАРИМ ЗА ВОДАТА В ХАСКОВО ,ЧЕ Я ИМАМЕ,НО ЗА ЦЕНА ОТ 3,30 ЛВ,КАЧЕСТВОТО Й ТРЯБВА ДА Е НА НИВО.НЕ СТАВА ЗА ПИЕНЕ И НИКОГА ТОЛКОВА ВАРОВИК НЕ Е ОТДЕЛЯЛА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button