Заловената вчера вълчица на Кенана избяга от клетката си в зоопарка

Любопитно

Заловената вчера вълчица в лесопарк „Кенана“ е успяла да избяга от клетката си в зоопарка, съобщават от община Хасково.

Тази сутрин животното е успяло да надхитри гледача си в зоологическата градина. Човекът влязъл да я нахрани, тя поиграла с него, но после ловко се е измъкнала от незаключената клетка. Служителят, допуснал тази небрежност, временно е отстранен от работа.

В момента е организирана група, която издирва избягалата вълчица. Животното, което се появи преди няколко месеца в парка е видимо социализирано, не е опасно и затова няма място за притеснение, допълват от кметството и призовават гражданите ако забележат вълчицата да сигнализират на дежурните телефони в община Хасково.

 

7 коментара

  • Оставете животинчето на мира, кауне! Не разбрахте ли, че не само че не е опасно, но е единствената атракция на тъпия ни град. Толкова сте прости, че даже не оценявате това, което имате на готово,без да сте си мръднали пръста.

    • Много ли се радвате да гледате животно в клетка? Оставете вълчицата! Тя може и без вашите „грижи “ ! Жестоко е да се държи диво животно затворено ! Жестоко !

  • Оставете животинчето намира! То е диво и обича свободта. Няма нужда от човешка помощ и намеса за настаняване където и да е. То си е на мястото, което му е определено от природата. Не се месете! Оставете го да бъде свободно!

  • Оставете животинката на мира,щом не прави на никой лошо,защо ще го затваряте?Защо хората са толкова прости и жестоки в усилията си да затварят и убиват животни ….

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.