Любопитно

Заловената вчера вълчица на Кенана избяга от клетката си в зоопарка

Заловената вчера вълчица в лесопарк „Кенана“ е успяла да избяга от клетката си в зоопарка, съобщават от община Хасково.

Тази сутрин животното е успяло да надхитри гледача си в зоологическата градина. Човекът влязъл да я нахрани, тя поиграла с него, но после ловко се е измъкнала от незаключената клетка. Служителят, допуснал тази небрежност, временно е отстранен от работа.

В момента е организирана група, която издирва избягалата вълчица. Животното, което се появи преди няколко месеца в парка е видимо социализирано, не е опасно и затова няма място за притеснение, допълват от кметството и призовават гражданите ако забележат вълчицата да сигнализират на дежурните телефони в община Хасково.

 

7 коментара

  1. Оставете животинчето на мира, кауне! Не разбрахте ли, че не само че не е опасно, но е единствената атракция на тъпия ни град. Толкова сте прости, че даже не оценявате това, което имате на готово,без да сте си мръднали пръста.

    1. Много ли се радвате да гледате животно в клетка? Оставете вълчицата! Тя може и без вашите „грижи “ ! Жестоко е да се държи диво животно затворено ! Жестоко !

  2. Оставете животинчето намира! То е диво и обича свободта. Няма нужда от човешка помощ и намеса за настаняване където и да е. То си е на мястото, което му е определено от природата. Не се месете! Оставете го да бъде свободно!

  3. Оставете животинката на мира,щом не прави на никой лошо,защо ще го затваряте?Защо хората са толкова прости и жестоки в усилията си да затварят и убиват животни ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button