Подравняват разбити улици в Хасково и по селата за 200 000 лв.

Хасково

Обществена поръчка за подравняване на пътни настилки в Хасково и по селата обявиха от общината.

В обявлението се казва, че значителна част от уличната мрежа в хасковските села е насипана с трошен камък и е без настилка. Отделно улиците в новите жилищни райони на Хасково не са изградени, а трасетата им са трудно проходими. Трошенокаменната настилка на места е изровена с дълбоки дупки и неравности. Предвижда се подравняване, отводняване и полагане на трошен камък или фрезован материал.

Прогнозната стойност на поръчката е 200 000 лв. без ДДС. Офертите на фирмите ще бъдат отворени на 16 март.

 

11 коментара

 • Елате в кв. Изгрев, улица Петрич е дупка до дупка, освен това на акумулаторите е същото. Качете се в тези коли и обиколете. Всички хора четат какво коментираме тук, как пък един от общината не го прочете, много интересно. Не четат ли какво споделят гражданите?

  • Не в Хасково всичко е мафия,още от времето на комунизма когато се е крало яко.После някои бизнисменчета са инвестирали в някои врачанчета..и си имаме ресторастьорчета-общински съветничета…ИМА ВИДОВ ДЕН!!!!!

  • Пътят към кв.“Изгрев“ наистина е един от спешно нуждаещите се от ремонт. Моля обърнете внимание!!!!!

 • Улица Персенк когааа ? Изравняваме докато завали и след това каквоо ?

 • Кога най после,ще обърнете внимание,на разбитите улици в с. Корен?
  От както се помня,не знам какво е асвалт.
  Най оживената улица,е гьол до гьол,трудно се минава пеш,камо ли с кола.
  Господин кмете,вземете нещата присърце и ние сме данъкоплатци!

 • Куба 2 вилната зона, като тръгните от гробищата до боровата гора. Постоянно вървим от там за кенана, ама той за пеша не става а какво зоворим през там да минават коли

 • Какво е това строителство „подравняване“?!!! В 21 век живеем! В тая община има ли разумни хора? Не може в 21 век да няма асфалтирани улици! Тази новина е жива излагация.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.