Хасково

Подредиха мартенския благотворителен базар за малкия Георги в центъра на Хасково

Мартенският благотворителен базар „Помогни на малкия Георги“ беше подреден сутринта под Старата часовникова кула в центъра на Хасково.

Благородната инициатива се организира от семейството на двегодишния Георги с подкрепата на общината. В изработването на красивите мартеници и сувенири се включиха училища и детски градини в община Хасково. Благотворителният базар ще продължи до 1 март.

Базар

Малкият Гого е с диагноза детска церебрална парализа. Специалистите са на мнение, че той ще проходи, но се нуждае от интензивна рехабилитация и стимулиране на умственото развитие. В истанбулския рехабилитационен център „Рибем“, специализиран за работа с деца с двигателни проблеми, предлагат такава терапия. Гого и майка му и в момента са там. Медицинските процедури възлизат на 50 000 евро – сума, която семейството не може да осигури. Вече няколко месеца хората от Хасково подкрепят Гого и родителите му като даряват от сърце според възможностите си.

Базар

В подкрепа на семейството има поставени и дарителски кутии в касовите салони на община Хасково.

Разкрита е и дарителска сметка:

IBAN: BG54FINV91501317483321
Първа инвестиционна банка
BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА
ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button