Любопитно

Деца ще украсяват с мартеници дървета в Хасково

За поредна година Младежкият център организира празничната инициатива „Украси дърво за Първи март“.

Заради пандемията тази година в проявата ще участват само малчугани от детските градини в Хасково. След жребий, изтеглен в Младежкия център, за всяка забавачница беше определено дърво, което малките хасковлийчета да украсят в мартенска премяна. Преобразяването ще се случи на 26 февруари между 10 и 12 часа.

Децата, техните учители и възпитатели ще украсят магнолиите на улица „Отец Паисий“ по график, за да няма струпване на много хора. Магнолиите ще бъдат украсени от Детската градина по изкуствата, Детска градина № 20 „Весели очички“, Детска градина № 3 „Зорница“, Детска градина № 11 „Елхица“, Детска градина № 21 „Вихрогонче“. Дървото пред шадравана до театър „Иван Димов“ ще украсят от Детска градина № 19 „Щурче“, а пред сградата на община Хасково – малчуганите от Детска градина № 15 „Слънце“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button