Състезание по майсторско шофиране и автомонтьорство в хасковска гимназия

Любопитно

Състезанието „Най-добър млад монтьор и водач на МПС“ се проведе в хасковската ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“, похвалиха се от гимназията.

Гимназистите демонстрираха теоретична подготовка и практически умения при автомонтьорските операции, както и спазване на правилата за движение по пътищата и безопасно майсторско шофиране. След тестовата част гимназистите сменяха съединител на лек автомобил Опел, четките на стартер, регулираха фарове, извършваха демонтаж, монтаж и баланс на автомобилно колело, както и компютърна диагностика на двигателя на лек автомобил „Шкода“.

Състезание

Вътрешният училищен кръг на състезанието се проведе в компютърните кабинети на гимназията, в учебните работилници, учебния автосервиз и на полигона. Победителите ще участват в регионалния кръг на националното състезание, което ще се проведе през март в Хасково.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.