Хасково

Млади социалисти стават „Олимпийски надежди“

МО на БСПТренинг под надслов „Олимпийски надежди“ проведе в Хасково Младежката организация на БСП. Обучението, което приключи днес, е третото в рамките на новата стратегия за развитие на кадри в столетницата.

В тренинга за изграждане на екипи и лидерство взеха участие 40 млади социалисти от областите Хасково и Стара Загора. 

„Тренингите изискват специфични условия и среда“, коментира доц. Татяна Буруджиева, която е ръководител на екипа обучители. По думите й домакините от Хасково са показали отлична организация.

„Най-важното за мен е, че младите за разлика от много възрастни отдавна знаят  в каква България искат да живеят, работят и отглеждат децата си. Ние, които смятаме че повече сме живели и повече знаем трябва да им помогнем да го постигнат. Смисълът на подобни обучения е, освен умения и знания , младите хора да придобият самочувствието и хъса да създадат България – социална, силна икономически и с хора горди от постигнатото.“, допълни доц. Буруджиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mitko
mitko
12.07.2010 1:20 1:20

BOJE SLU6AM I NE VQRVAM NA O4ITE SI…….

Анонимен
Анонимен
12.07.2010 9:54 9:54

Samo k*rvi i p**ali.Tova e BSP.Ot tezi ne 4akaite ni6to dobro.

Back to top button