Хасково

Зелената енергия вкарала Стефан Димитров в листата на ГЕРБ – Хасково

ГЕРБ – Хасково подаде в Районната избирателна комисия листата си с кандидати за народни представители. Както Haskovo.info писа, водач е Делян Добрев.

В момента Добрев е в хасковската болница с COVID-19 и поради тази причина листата регистрира общинският ръководител и кмет на Хасково Станислав Дечев.

ГЕРБ
Стефан Димитров

На шесто място в листата е представител на коалиционния партньор СДС Стефан Димитров, който е прокурист на „Неохим“ и председател на КРИБ за Хасковска област. Бившият кмет на Димитровград през годините беше сред основните критици на управлението на ГЕРБ на местно ниво.

ГЕРБ винаги е била отворена за коалиционни партньори и вечни врагове няма, обясни Дечев. Той посочи, че в случая има доста общи цели като даде пример със Зелената сделка.

Декарбонизацията на България е възможност да стане първа сред първите, допълни мотивите си за участие в изборите Димитров. Ние можем на територията на Хасково и Стара Загора да изградим водородни центрове, които да дадат друг поглед на българите. Това ще бъде начин да бъдат подобрени условията за живот. Искаме повишаване на брутния вътрешен продукт на България поне 2 пъти в следващите години, допълни Стефан Димитров.

СДС е готова да работи с всяка партия, която иска просперитет за Хасковска област. Ще имаме своите различия, но едно е важно – инвестициите да бъдат тук, каза още Стефан Димитров.

Това е единствената листа изцяло с местни представители, обясни след регистрацията Станислав Дечев. Втори е досегашният депутат Георги Станков. Следват председателят на общинския съвет в Димитровград Гергана Кръстева и депутатът Евгения Ангелова.

ГЕРБ

Ето и пълната листа на ГЕРБ Хасково за Избори 2021:

– Делян Александров Добрев
Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43 и 44 НС. Председател на Комисия по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

– Д-р Георги Тенев Станков
Д-р Георги Станков е роден е в Харманли. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

– Гергана Стефанова Кръстева
Гергана Кръстева е от Димитровград. От 19 години развива успешна адвокатска практика в родния си град. Завършила е правен факултет на ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Втори мандат е Председател на Общински съвет –Димитровград. Член е на УС на Национална асоциация на председателите на общински съвети в България. Владее английски език. Омъжена, с едно дете.

– Евгения Даниелова Ангелова
Евгения Ангелова е депутат от политическа партия ГЕРБ, избрана за втори мандат от Хасковски избирателен район. Тя е заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Владее свободно английски език. Семейна с едно дете.

– Сашо Тодоров Савов
Сашо Савов е от Хасково, Бакалавър от УНСС , специалност – Икономика. Учи магистърска степен във Висше училище по застраховане и финанси – София, специалност Приложна бизнес психология. От 17 години е състезател по джудо в Хасково.

– Стефан Димитров Димитров
Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, прокурист на НЕОХИМ АД. Семеен, баща на три деца.

– Делян Димчев Делчев
Делян Делчев е роден в Хасково. Магистър по Селекция и генетика на растенията в Темирязевската академия в Москва. Четири мандата е общински съветник в Хасково. Председател на Общински съвет Хасково в мандат 2007 – 2011г. Предприемач от 30 години. Женен с две деца.

– Митко Костадинов Полихронов
Митко Полихронов е от Хасково. Народен представител в 44 НС. Член е на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

– Д-р Димитър Ангелов Ермов
Д-р Димитър Ермов е от Свиленград. Хирург, управител на МБАЛ Свиленград. Почетен гражданин на Свиленград.

– Д-р Стефка Здравкова Стефанова
Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора. Настоящ областен управител на област Хасково от 2019 година, преди това е заемала поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

– Борис Христов Борисов
Борис Борисов е почетен гражданин на Тополовград. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет Тополовград. Световен и вицеевропейски шампион по самбо и многократен медалист от големи първенства по джудо и самбо. Магистър по „Спорт и сигурност“ от Национална спортна академия „Васил Левски“. Директор на спортно училище “Ген. Владимир Стойчев” – София. Семеен.

– Д-р Нанко Атанасов Нанев
Д-р Нанко Нанев е от Харманли. Управител е на Медицински център Харманли, хирург. Семеен, баща на едно дете.

– Гергана Илиева Петрова
Гергана Петрова е от Хасково. Магистър по математика към СУ „Св. Климент Охридски“, специализация: Учител по математика и информатика. Гергана Петрова е директор на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ Хасково. Общински съветник от ПП ГЕРБ в общински съвет Хасково. Омъжена с две деца.

– Снежана Недялкова Михайлова
Снежана Михайлова е педагог, магистър, преподавател по биология и химия в ПГТАТ „Н.Й.Вапцаров“ Хасково. Областен ръководител на Жени ГЕРБ – Хасково.

– Борислава Генчева Костова
Борислава Костова е от Харманли. Бакалавър „Аграрна икономика” от Аграрен университет Пловдив. Магистър по „Европейски експерт по земеделие и селски райони” и магистър „Начална и предучилищна педагогика” от Тракийски Университет – Стара Загора. Работи в Общинска служба „Земеделие” – Харманли. Семейна, майка на едно дете.

– Теодоринка Илиева Иванова
Теодоринка Иванова е от Симеоновград. Магистър по Българска филология. Директор на СУ “Св. Климент Охридски“ Симеоновград. Семейна, майка на едно дете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Митев
Янко Митев
01.03.2021 14:51 14:51

Безпринципноста ви ме сломи!

2021
2021
01.03.2021 16:20 16:20

Старите крадливи кyрви за нов бардак се стягат.

хасковлия
хасковлия
01.03.2021 16:30 16:30

За всички сте писали какво образование имат с изключение на Митко Полихронов .
Напишете поне нещо от рода 3-годишно ТМСС – шофьор магистър , та да стане
ясна цялата сбирщина

Кинти
Кинти
01.03.2021 16:39 16:39

То, че нещо зелено го е вкарало в листите е ясно, ама не е енергия.

Асковскоо
Асковскоо
01.03.2021 16:47 16:47

Големи играчи сте вие от сайта(да не кажа боклуци) на ГЕРПарите сте изписали до девето коляно кой какъв е,на другите партий нищо,сами име

Анонимен
Анонимен
01.03.2021 18:32 18:32
Отговор до  Асковскоо

Тази информация с имената и подробностите я дават от партиите. Ако твоята партия не си е направила труда, питай ги що.

Чудомир
Чудомир
01.03.2021 20:40 20:40
Отговор до  Асковскоо

Ами просто си плащат за всяко написано редче. То за медиите сега е голямата реколта. Другите като са стиснати, пък и Европа дава пари на управляващите навсякъде.

Борисов
Борисов
01.03.2021 16:53 16:53

Деляне не умирай копеле дебилите ще те изберат !

Мастършеф
Мастършеф
01.03.2021 20:41 20:41
Отговор до  Борисов

И да не е жив, пак ще го изберат дебилите. Нали им се плаща.

хасковлия
хасковлия
01.03.2021 16:56 16:56

да е само шофьор-магистъра със зеленото , ами асансьорния син с какво е ?! Ами разните му там Донове ….. , прокуристи и повече от две трети не са ли със зелено ?! Ами оня с тортата с пачки долари сега каква торта
ще си направи за рождения си ден , а ?!

Анонимен
Анонимен
01.03.2021 18:40 18:40

Тоя го плющи Сотир

Рачо Ковача
Рачо Ковача
03.03.2021 10:19 10:19

Стига плюхте ве мисири, идете вие направете нещи, некадърници от избушения диван в хола

Back to top button