Хасково

БСП: Вече имаме сигнали за купен етнически и корпоративен вот в Хасковско

Вече имаме сигнали за купен вот в Хасковска област, които предстои да проверим, заяви на пресконференция днес водачът на листата с депутати на БСП в региона Велизар Енчев.

БСП
Велизар Енчев

Сигналите са от населени места извън Хасково. Социалното неравенство, срещу което ще се борим, е база за договаряне на гласове, допълни Енчев, но не отговори на въпросите за какви суми става въпрос, както и за конкретните схеми.

Нужен е демонтаж на порочния модел на управление на България, както на централно, така и на местно ниво, заявиха кандидатите на левицата. Нашата цел е да сме първа политическа сила, защото само така може да се постигне тази цел, заяви и досегашният депутат Виолета Желева, която е трета в листата. Тя допълни, че уважава избора на всички, които ще предпочитат малки опозиционни формации, но призова за подкрепа на БСП, за да успее целта с промяна на модела на управление.

16-тият в листата Ленко Петканин, който в края на миналата година обяви, че започва мониторинг на водата в региона, обясни, че резултатите от лабораторните изследвания, които партията е поръчала, още не са готови и предстои тепърва да бъдат обявени.

БСП

Ето и цялата листа на БСП за Избори 2021:

– Велизар Енчев

– Михаил Лисков

– Виолета Желева

– Смиляна Нитова

– Десислава Костова

– Никола Георгиев

– Диляна Комитова

– Димо Костов Стратиев

– Атанас Атанасов

– Емил Димитров

– Богдан Кирилов

– Иван Педев

– Иван Ганев

– Божидар Драганов

– Стефка Михайлова

– Ленко Петканин

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
01.03.2021 18:26 18:26

Кражбари… Енчев и Масларова. Майчицееей

Демокрацията даде на кака Кури -Техноимпекс
Демокрацията даде на кака Кури -Техноимпекс
01.03.2021 18:27 18:27

Виж сега другарю от ДС , годината е вече 2021-ва и тия приказки , че чухме че една жена казала ,ама не била жена ами мъж вече не вървят! Ако имаш сигнали ги подаваш в Съда, всичко друго е предизборен кьорфишек!

Крис
Крис
01.03.2021 19:26 19:26

Ти пък намери къде в съда, най корумпирания съд в цяла Европа. Разсмя ме.

John
John
01.03.2021 21:17 21:17

другари, останаха ли мандри за разбиване?

Back to top button