Хасково

ДПС: Амбициите ни са за максимално добър резултат в Хасково

„Амбициите ни на тази избори са за максимално добър резултат в Хасково, който ще ни позволи да реализираме политиките на нашата партия – ускорено догонващо развитие“, заяви водачът на листата на ДПС Сезгин Мехмед след регистрацията на листата им в РИК.

ДПС
Сезгин Мехмед

Мехмед допълни, че ДПС е партия на символите и по тази причина е избран 1 март за регистрация на листата – символ на настъпването на пролетта, когато природата разцъфва.

Сезгин Мехмед е лидер на младежкото ДПС в България. Той определи листата като младежка със средна възраст около 30 г. Това по неговите думи е знак, че е време за рестарт в държавата и възстановяване на нормалността.

Той допълни, че младите нямат тежестта на миналото и конфликтите. Лидерът на младежката структура на движението каза, че времето е на младите и те ще се борят за гласа на всеки един български гражданин.

 

ДПС

Пълната листа на ДПС в Хасково за Избори 2021:

– Сезгин Мехмед
– Мюмюн Мюмюн
– Мехмед Шакир
– Серкант Сейдамед
– Йозджан Мехмед
– Ахмед Ахмед
– Сание Кязим
– Мухлис Сербест
– Севджан Иляз
– Гюнер Сербест
– Иса Делиимамов
– Емине Юнуз
– Росен Атанасов
– Мария Радева
– Бахар Хасан
– Сейхан Мюмюнали

6 коментара

  1. 1 ред втория-тоя се отнася зле подхвърля дължимото на хората като на куче на земята ,има господ и на него един ден така ще правят ! заради него дпс загуби завинаги вота ми !!! това е подигравка с народа,,, поредната

  2. Не става тази славна дружина! То се иска воля за работа, братлета! Просто от приказки не се докарва за съжаление. Не сте от тези, дето могат да ни оправят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button