Хасково

Петима гастарбайтери ранени в катастрофи за ден

Движението на гастарбайтери е интензивно

Движението на гастарбайтери по пътя за Турция е интензивно

Два инцидента, при които са пострадали турски граждани, са станали вчера в региона, съобщават от МВР Хасково.

Четирима турци, живеещи в Берлин, са ранени при катастрофа на пътя Свиленград – Капитан Андреево, станала малко преди обяд. Форд Галакси, управляван от 59-годишен мъж, поради несъобразена скорост на десен завой излязъл в дясно по посока на движението от пътното платно и се ударил в крайпътен скат.

От удара са пострадали возещите се в колата три жени на възраст 45, 22 и 24 години и 26-годишен мъж, които са с различни наранявания в областта на главата и крайниците.

Няколко часа по-късно при пътен инцидент е пострадала 25-годишна жена от Турция. Катастрофата се е случила по същия сценарий. На пътя село Стойково – Харманли водачът на френски Сеат Толедо се е движил с несъобразена скорост. На десен завой 25-годишният мъж загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и като се е ударил в бордюра е излязъл извън пътното платно в тревна площ. От удара е пострадала съпругата му, която е с фрактура на дясна ръка в областта на китката.

Пътен инцидент е станал снощи и в Димитровград на ул. „Полковник Калитин“. 57-годишен мотопедист е с фрактура на левия крак след като отнел предимството на Тойота и е бил блъснат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.07.2010 11:36 11:36

заради тия турци дето немогат да карат и са решили да се обиват ще си отидат и много невинни хора по пътищата още е началото на лятото а колко катастрофи вече направиха не ми се мисли до 1 месец колко невинни ще пострадат по тяхна вина

Анонимен
Анонимен
13.07.2010 15:12 15:12

Добре, че се Обиват, а не се убиват!

Back to top button