Хасково

Дариха средствата от капачките в голямото сърце за малкия Георги

Средствата от събраните капачки от голямото сърце пред областна администрация в Хасково бяха дарени за лечението на двегодишния Георги, съобщават от институцията.

Решението е на Младежкия областен съвет за иновации. Събраните средства бяха връчени днес от Петя Иванова, която беше придружена от зам.-областния управител Митко Петров. Голямото сърце за събиране на пластмасови капачки беше поставено на 24 май 2019 година. Капачките, предадени за тази кампания, са 2 880 килограма, което се равнява на 490 лв.

Haskovo.info припомня, че в центъра на Хасково се организира благотворителен базар „Помогни на малкия Георги“. Гого страда от детска церебрална парализа. В подкрепа на семейството има поставени и дарителски кутии в касовите салони на община Хасково.

Разкрита е и дарителска сметка:

IBAN: BG54FINV91501317483321
Първа инвестиционна банка
BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА
ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button