Хасково

И русенци събират помощи за Ирина Мишонова

Новата кутия за събиране на средства за Ирина се намира до Община Хасково

Новата кутия за събиране на средства за Ирина се намира до Община Хасково

Още една кутия за събиране на средства за лечението на Ирина Мишонова поставиха днес нейни приятели до сградата на община Хасково. Младежите ще останат там до 31 юли, когато ще бъдат отворени и останалите 15 кутии, сложени из целия град.

Собственик на соларно студио в Русе също е изявил желание да помогне на Ирина, затова по негово настояване е изпратена дарителска кутия в крайдунавския град.

До този момент в специално откритата сметка на абитуриентката, която е в будна кома след тежка катастрофа през май, са постъпили 10 399 лева. Инициативите за събиране на средства продължават.

Набиране на средстваHaskovo.info припомня, че преди дни младежи организираха благотворителна изложба, от която бяха събрани над 1 500 лева. Експозицията на младите художници под наслов „Писма до Ирина“ ще остане до четвъртък в галерия „Лицо“, където също има кутия за дарения.

Заради сепсис Ирина в момента приема силно токсичен антибиотик, който засега й се отразява добре, информира майка й Татяна Мишонова. Температурата на 19-годишното момиче е спаднала и то вече може да си мърда пръстите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
todor terziev
todor terziev
27.07.2010 9:34 9:34

nie sasto sre pomognem!!!tsar kaloyan

Back to top button