Хасково

Демократична България: Успяхме да наложим дневния ред в страната

Катя Панева от ДСБ е водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция „Демократична България“ в Хасково. Втори е Тодор Топалов от „Да България“. Днес листата беше регистрирана в РИК – Хасково.

Основната тема в тази предизборна кампания е развитието на България и вярваме, че това може да се случи ако парламентът подкрепя човешкия капитал, заяви Катя Панева при представянето на кандидатите.

Едно от най-важните неща през последните месеци е, че една малка извънпарламентарна формация успя на наложи дневния ред в страната, заяви вторият в листата Тодор Топалов, който е един от организаторите на протестите срещу правителството и главния прокурор в региона.

На България е нужно както да има силно правителство, така и силна знаеща и можеща опозиция, която да задава дневния ред. Протестът се превърна в процес, който ще докараме до край, допълни той и посочи, че целта е да се сложи край на корумпираното и безхаберно управление на страната.

В листата на „Демократична България“ е и адвокат Тодор Ташев, който сравни трите големи партии в страната с триглава ламя. „Демократична България“ е единствената дясна коалиция, защото едно е да афишираш, а друго – да правиш, каза той.

Държавната администрация е много далеч от съвременните начини на работа и има спешна нужда от дигитализация, допълни Станимир Стоянов.

В коалицията са убедени, че ще има представител на хасковска област в следващото народно събрание.

Демократична България

Ето и пълната листа на коалиция „Демократична България“ за Хасково:

– Катя Максимова Панева
Магистър по Европейска икономика и управление на администрацията. От 20 години работи в сферата на фармацията, собственик е на аптека. Има дългогодишен опит в местната власт и разработването на политики, свързани с местните общности. Създател е на фонд „Ин витро“ в Димитровград и е негов председател. Майка е на три деца.

– Тодор Димитров Топалов
Роден е и живее в Хасково. Икономист по образование. Собственик на малък бизнес в сферата на експорта. Тодор е един от двигателите на антиправителствените протести миналото лято. Семеен с едно дете. Областен координатор на „Да България“.

– Димитър Константинов Иванов
От 10 години работи като административен специалист в Българо-италианска логистична компания, оказваща техническа поддръжка и логистика на редица малки и средни предприятия от леката промишленост. Член на Националния съвет на Зелено Движение. Димитър е завършил Икономически техникум гр. Хасково и висше образование в С.А. „Д.А.Ценов” – Свищов, специалност „Финанси”.

– Станимир Димитров Стоянов
Програмист с над 10-годишен опит, ръководител на различни софтуерни системи на фирми базирани в ЕС, Великобритания и Азия. Член на партия “Да, България”. Живее и работи в Хасково. Семеен с три деца.

– Драгомир Славчев Андонов
Ландшафтен инженер. Живее и работи в Хасково. Един от водещите дизайнери в страната в производството на детски съоръжения за игра. Собственик на частна компания.

– Тодор Христов Ташев
Адвокат. Роден е и живее в Димитровград. Тодор е един от местните двигатели на борбата с монополите и арбитражните съдилища. Страстен природолюбител и ловец. Баща на две деца.

– Стефан Георгиев Аврамов
От 25 години работи за български и международни природозащитни неправителствени организации, като 9 от тях е регионален координатор на билатералната междуправителствена Българо-швейцарска програма за биологичното разнообразие. Стефан от Димитровград, живее в Хасково.

– Симон Френгюл Зенопян
Инженер компютърно проектиране. Роден и живее в Хасково, където и работи в сферата на частния бизнес. Семеен с едно дете.

– Георги Апостолов Апостолов
Създател и организатор на най-голямата киноложка изложба за немски овчарки. Собственик е на един от най-известните центрове за обучение на кучета в страната. От Димитровград.

– Асен Митев Самуилов
Роден е в Димитровград през 1980 година. От 2017 година работи като възпитател в КСУ „Олга Скобелева“ в град Пловдив. Общински съветник в Общински съвет – Димитровград от Демократична България.

– Деян Янков Янев
Директор на Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ – Хасково. Цялата му професионална кариера е преминала в системата на образованието. Общински съветник от Демократична България, председател на комисията по образование, култура и вероизповедания.

– Антони Стефанов Пашов
Инженер-предприемач. Дълги години работи в сферата на аграрния бизнес. Антони е лидер на ДСБ в Хасково и е втори мандат общински съветник.

– Красимир Тончев Делчев
Роден е в Харманли. Живял и учил в чужбина. Студент международен бизнес и политика в CBS University – Копенхаген. През 2012 г. се прибира в България, за да създаде малък семеен бизнес в Хасково. На 29 години.

– Васил Митков Василев
Живее и работи в Димитровград в сферата на частния бизнес. Семеен с едно дете.

– Филип Димитров Симеонов
Родът му е свързан за вечни времена с Хасково. Филип е внук на световно известната хасковска цигуларка Недялка Симеонова. Миналото лято той подари нейни вещи на Регионални музей, сред които и куфар, с която тя е обикаляла света. Роден е на 24 Септември 1969 г. в София. Над 15 г. е собственик на дружества, опериращи в областта на леката промишленост.

– Свилен Владимиров Овчаров
44-годишен от Свиленград. Член на Зелено Движение. По професия е адвокат с юридически опит в области като зелен бизнес, био-продукция, био-сертифициране и ВЕИ. Притежава специализации по международно право и право на ЕС. Основател на доброволната експертна група “Зелените адвокати”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Отвратен гласоподавател
Отвратен гласоподавател
02.03.2021 14:38 14:38

Мамини сладки! И тези като всички други партии искат на държавната софра да лапат $€£! Всеки си гледа интереса!

Back to top button