Хасково

От АБВ се обявиха за честни избори и призоваха хората да гласуват

Първият ни приоритет в тази кампания е провеждането на честни избори, защото вече има много съмнения, заяви на пресконференция водачът на листата на „АБВ -Алтернатива за българско възраждане“ в Хасково Тянко Аракчиев.

Той е пенсионер с 28-годишен стаж в системата на МВР и в момента се занимава със земеделие. Втори в листата е секретарят на читалище „Заря“ Александър Милушев.

Някои мои съидейници се опасявали да застанат до мен в изборите от страх, че след това може да загубят субсидиите, които получават, каза още Аракчиев. Според него държавата трябва да поощрява хората, които стартират бизнес в България.

АБВ
Румен Петков

На 4 април хората трябва да излязат да гласуват, което ще гарантира обективен резултат, призова председателят на партията Румен Петков. „Нашето участие в изборите е за нормалността“, каза той и се обяви за нормален живот в работеща държава. Сред проблемите, които изброи бяха за нарастващите случаи на домашно насилие в страната и платените, но непристигащи пратки с ваксини срещу COVID-19. Според него имунизационния паспорт ще е легализиране на корупцията.

АБВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button