Регион

Иво Димов: Кандидатът на ГЕРБ – Димитровград за депутат е Гергана Кръстева

Председателят на общинския съвет в Димитровград Гергана Кръстева е кандидатът на ГЕРБ в града за депутат. Твърдо заставаме зад нея и призоваваме за преференциален вот. Това заяви на пресконференция ден след обявяването на листата на партията общинският ръководител и кмет Иво Димов.

Пред мен никога не е стоял въпросът да съм част от листата с кандидати за народни представители. Гергана Кръстева получи най-много номинации в Димитровград и е най-подходяща да представлява хората в бъдещия парламент. Тя е представител на гражданската квота и е отличен юрист, допълни той.

ГЕРБ

Опитът ми в местната власт ще ми бъде много полезен в парламента. Вече имам подготвени законодателни промени, които ще помогнат за работата на общините в цялата страна, заяви от своя страна Кръстева. Много често се случва да липсва законодателна рамка за решаването на местните проблеми и точно тук мога да бъде полезна, допълни тя.

Вярвам в обществения договор и няма да подведа хората, които ми гласуват доверие, каза още Гергана Кръстева, която на предишните избори се отказа от депутатското място, когато се оказа избрана.

Не мога да коментирам коалиционните споразумения на национално ниво, заяви Иво Димов, попитан за присъствието на Стефан Димитров в листата на ГЕРБ. Радвам се, че той промени политическите си пристрастия и призна партията, която критикуваше години наред, допълни градоначалникът. Той не отговори на въпроса дали тази ситуация ще доведе до затопляне на отношенията между ГЕРБ и коалицията „Заедно за промяна“, от която е избран за общински съветник Димитров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button