Правят сметки за ремонт на пътя Пловдив – Хасково

Хасково

Започнало е проектиране на ремонта на път I-8 от Хасково до границата с Пловдив, съобщават от областна администрация.

Все още обаче проектът е на етап изготвяне на количествено-стойностна сметка на алтернативния път на автомагистрала „Марица“. Възможно е същинският ремонт да започне в края на май или началото на юни и да бъде завършен до края на годината. Ще бъде предвидено преасфалтиране, нова вертикална сигнализация, хоризонтална маркировка, мантинели и канавки.

Междувременно продължава ремонтът на пътя Димитровград – Стара Загора, за който първоначално беше обявено, че ще завърши за няколко месеца. Сега се работи по моста над река Марица, а обявеният днес очакван краен срок на ремонта е краят на годината.

3 коментара

  • Поне да пуснат моста до Нови рудници, макар че в Радиево също предстои тапа…

  • Голям ремонт ,голямо нещо ! Пет километра една година ! Педали долни ! И кой малоумник забрани товарните автомобили да не минават от там !

  • Пътят от Хасково до границата с Пловдивска област е в окаяно състояние,а това Е води първокласен път.настилката е от времето на Социализма.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.