Хасково

БЧК раздава на 8 000 от областта по 6 кг ориз

Помощи8 086 души от област Хасково ще получат от първия транш хранителни продукти от Интервенционните запаси на ЕС за тази година, съобщиха от местната структура на БЧК. Това са хора, на които са изплатени помощи за отопление през изминалия отоплителен сезон.

Всеки от тях ще получи по 6 килограма ориз, килограм захар, 3 пакета макарони, 2 пакета спагети и 2 пакета бисквити. Стартът на кампанията в хасковска област е в понеделник.

В град Хасково ще има 6 пункта, където ще се раздават продуктите от 2 до 6 август. Това са читалищата в кварталите „Училищни“, „Орфей“, „Ручока“ и „Овчарски“, здравния център в кв. „Република“ и на ул. Пещера №5 в кв. „Хисаря“.

Програмата по разпределение на храни от интервенционните запаси на Европейския съюз на социално слаби лица ще продължи 5 месеца. До края на година ще бъдат реализирани общо три раздавания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button