Хасково

Събраха 2 900 лева от изложбата „Писма до Ирина“

Васил ДелчевОбщо 2 900 лева са събраните средства след приключването на изложбата „Писма до Ирина“ в галерия „Лицо“, съобщи за Haskovo.info организаторът Васил Делчев. Продадени са 10 от изложените 35 картини на млади хасковски творци. Сумата от тях е 1 800 лв. 1 100 лв. пък са събрани в кутията за дарения, която стоя в изложбената зала по време на експозицията.

На хората, дарили пари за болното момиче, организаторите подаряваха картички със снимки на творбите си. Раздадени са около 200 картички, което означава, че приблизително толкова са и пусналите своето дарение в кутията.

„Имаме идея изложбата да стане on-line и да продължи до оздравяването на Ирина“, сподели Васил. Дали обаче това ще стане факт ще е ясно до дни. В on-line изложбата свои творби ще изложат за благотворителни продажби всичките 9 автори, които показаха своите картини в зала „Лицо“. Освен тях добре дошли ще са и всички други творци, които имат желание да помогнат.

Haskovo.info припомня, че 19-годишната Ирина Мишонова от Хасково пострада при катастрофа през месец май и изпадна в будна кома. Семейството на момичето не разполага с нужните средства за лечението й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гергана
Гергана
17.07.2010 10:06 10:06

БРАВО НА ТЕЗИ МЛАДИ ТВОРЦИ! АКО ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ ПО-МЛАДИТЕ БЕШЕ ТАКАВА,ЕЕЕЕХЕЕЕ! СЛАВА БОГУ,ЧЕ ВИ ИМА ДЕЦА! БУДНИ,ИНТЕЛИГЕНТНИ,ТАЛАНТЛИВИ И ХУМАННИ!

Back to top button