Регион

Арестуваха трима дрогирани шофьори в Хасковско

Трима дрогирани шофьори са арестувани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от полицията.

Двама от тях са били в харманлийския арест. След употреба на метамфетамин са шофирали 25-годишен от Симеоновград и 41-годишен от село Бисер. В дома на последния са открити 3 саморъчно свити цигари и плик с 44 грама синтетична дрога под формата на чай. В Димитровград е задържан мъж да шофира БМВ под въздействието на кокаин.

Неправоспособен 16-годишен от Срем е заловен да управлява нерегистриран мотопед по улиците на селото. В Хасково 30-годишен е шофирал Опел с нидерландска регистрация с табели с изтекъл срок на валидност.

31-годишен симеоновградчанин е хванат с 2.12 грама марихуана в Стара Загора.

Цигари без бандерол пък са иззели пътните полицаи. Тази сутрин в 1:25 часа на автомагистрала „Марица“ в посока от ГКПП „Капитан Андреево“ към Свиленград те са проверили лек автомобил Тойота, шофиран от 29-годишен жител на шуменското село Църквица. В колата са пътували още 46-годишен софиянец и 29-годишен турски гражданин. В багажника са намерени 10 800 безакцизни цигари. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
💊
💊
10.03.2021 17:24 17:24

Дърти мъже дрогирани.

Back to top button