Хасково

Данев, Петров и Христова посетиха руската Омска област

ДелегациятаОбластния управител на Хасково Румен Данев и депутатите Иван Петров и Фани Христова са се завърнали от посещение в Омска област в Русия. Те са били там по покана на губернатора на областта Леонид Полежаев, съобщиха за Haskovo.info от хасковската администрация.

В Омск хасковските гости са се срещнали с председателя на Законодателното събрание на Омска област Владимир Варнавский, който е и ръководител на руската делегация в конгреса на местните и регионални власти в Съвета на Европа, с депутата от Законодателното събрание Валерий Кокорин, с министъра на икономиката на Омска област Игор Генадиевич, президента на Търговско-промишлената палата Татяна Хорошавина и заместник-председателя на правителството на Омска област и министър на селското стопанство и търговията Владимир Раров.

В основата на разговорите са били бъдещо сътрудничество в областта на културно- историческия туризъм и взаимодействието в икономиката и търговията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button