Регион

Водолази претърсват язовир Черногорово за тялото на 21-годишен младеж

Водолази претърсват язовир Черногорово

Водолази претърсват язовир Черногорово

21-годишен младеж от село Черногорово е изчезнал във водите на язовира. Борислав влязъл да плува около 3 часа снощи и от тогава никой не го е виждал. Предполага се, че се е заплел в храстите и се е удавил. Днес водолази от Гражданска защита претърсват язовира, за да открият трупа му.

Борислав се присъединил към компания на брега на язовира снощи. Към 3 часа решил да влезе във водата и да преплува до другия край, но така и никой повече не го видял. Стефка и Кирчо от кампанията на брега разказаха днес, че след като си легнали чули шум във водата и видели, че Борислав е влязъл в язовира да плува. Според тях снощи той бил мъртвопиян.

Според приятелите му Борислав е бил добро момче и отличен плувец. Редовно влизал в язовира, но никога досега не е имал премеждия. Часове след изчезването му роднините имаха надежда, че Борислав може да е избягал, защото и друг път му се било случвало да изчезне за няколко часа.

 

Стефка и Кирчо

Стефка и Кирчо са видели Борислав последни
 

Майката на Борислав чакаше на брега

Майката на Борислав чакаше на брега
 Търсене на удавник  Търсене на удавник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button