Любопитно

Номинират изявени културни деятели, учители и ученици в Хасково

Започват номинациите за културни деятели, учител и ученик на годината в община Хасково, съобщават от кметството.

За отличията „За заслуги към образованието и културно дело“ предложения за номинации с награди, грамоти и отличия се приемат до 30 март в деловодството на общината и на електронната поща y.ivanova@haskovo.bg или m.slavov@haskovo.bg. За учителите предложенията трябва да са изготвени от педагогическите съвети на училищата, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети. За културните деятели те трябва да са изготвени от професионални колективи, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети.

Наградата „Ученик на годината“ се присъжда на ученици с високи постижения в областта на науката, изкуствата и спорта за периода от май 2020 г. до момента на номинацията. Те се изготвят от училищните директори след решение на педагогическия съвет и се приемат в деловодството на общината и на същите електронни пощи до 17 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button