Регион

Екоинспекцията глобява завод за автомобилни кабелни инсталации в Димитровград

На завод за производство на автомобилни кабелни инсталации в община Димитровград е съставет акт, съобщават от Регионалната инспекция по околната среда и водите в Хасково в отчета си за януари и февруари.

Санкцията е за неподдържане на пречиствателна станция за отпадъчни води в техническа и експлоатационна изправност. Съставен е акт и на предприятие за производство на опаковки и консумативи за еднократна употреба в Свиленград за непредоставена информация за внос на отпадъци.

С 1 400 лв. е глобен нарушител за събиране и транспортиране на отпадъци от черни метали без регистрационен документ. Наложена е принудителна административна мярка на хасковлия за спиране на дейности по приемане и разкомплектоване на излезли от употреба автомобили в областния град.

През първите два месеца на годината са почистени 9 нерегламентирани сметища. 18 сигнала са подадени на „Зеления“ телефон.

За периода са издадени 10 наказателни постановления за 10 800 лв., а събранита сума от санкции, включително за предишни периоди е 12 703 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Османски
Османски
11.03.2021 17:41 17:41

Хубаво де но за 10 месеца имат наложени глоби за 12 хил.лв те заплатите не си избиват камо ли да подпомогнат държавната хазна

Страшников
Страшников
12.03.2021 8:49 8:49

османски, нещо си зле с четенето, къде видя че тези пари са за 10 месеца?

Кърлежи
Кърлежи
13.03.2021 9:26 9:26

Това са едни паразити! Симуланти!

Back to top button