Спорт

Свиленград ще играе за бронза на Купата, юношите на „Асти“ със силни мачове

Хандбалистките на Свиленград загубиха полуфинала за Купата на България във Велико Търново от „Бъки“ (Габрово) с 22:25.

Срещата беше равностойна, но в последните минути шампионките успяха да се наложат. Така в неделя Свиленград ще играе за бронзовите медали срещу отпадналия от другия полуфина между домакините от „Етър“ и Сливница.

Хандбал

Днес 19-годишните юноши на „Асти 91“ играха зона в Хасково. Домакините победиха „Албатрос“ (Бургас) и отстъпиха на „Фрегата“ (Бургас), който се води от старши треньора на националния отбор до 19 г., в който е и хасковлията Виктор Ванчев. От ръководството на „Асти“ са доволни от представянето на отбора, включително и на по-малките. Силно се представиха вратарят Мартин Иванов и пивота Светослав Димитров. По 11 гола в двата мача вкараха Тончо Тончев, Костадин Константинов и Виктор Ванчев, който се върна вчера от лагер с националите и игра с контузия в рамото. Контузени играха още Светльо и Костадин.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button