Спорт

Хасково ще домакинства на голям международен турнир по тенис

Хасково ще домакинства на международен турнир ITF по тенис на корт за юноши и девойки до 18 г., валиден за световната ранглиста, съобщи основателят на тенис клуб „Хасково 2015“ Димитър Господинов.

Най-добрите тенисисти в тази възрастова група се очакват в Хасково през април. Състезанието ще се проведе за 25 път в областния град.

Тенис

Днес кметът Станислав Дечев награди шампионите в Държавното лично първенство по тенис на закрито за деца до 14-годишна възраст, което се проведе на кортовете на Кенана. При момчетата на финала един срещу друг се изправиха Александър Василев от „Елит“ (Варна) срещу Робърт Гавани от „МГ Спорт“ (София). Шампион стана Александър Василев. При момичетата в оспорван финал се срещнаха Ева Николова от „Пловдив 81“ и Габриела Иванова от „Черноморец“ (Бургас). Златото спечели Ева Николова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button