Регион

Шофьор заспа зад волана, Рено прелетя през пътното платно

КатастрофатаКатастрофа се размина по чудо без жертви и сериозно пострадали тази сутрин. Автомобил с турски гастарбайтери се обърна на международния път Е-80. Семейството пътувало от Франция за ваканция в родината, когато малко преди Любимец шофьорът заспал за секунда и Реното прекосило пътното платно и излетяло в близкото дере. Часове по-късно колата бе изтеглена от Пътна помощ. 

Шофьорът обясни, че няколко часа преди инцидента почивал, дори поспал няколко часа и пил кафе. По време на инцидента затворил очи само за секунда, когато чул, че съпругата му крещи и видял, че колата е излязла от пътя.

Цяло чудо е, че насреща не е идвал друг автомобил, защото тогава щеше да се стигне до челен удар с жертви, коментираха роднините.

Image Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
k*rlqgata
k*rlqgata
19.07.2010 22:07 22:07

vinagi sam se 4udel kolko sa prosti teq gasterbaiteri!! Golqmata rabota ve4e, vijte me kakva kola imam! Mi kato sa otlkoz paralii 6to ne si hva6tat samoleta?? PO 3 dena patuvat kato 4ergari…. i pri otva masovo! Za tqh dumata samolet qvno ne e poznata

Aleksandir
Aleksandir
20.07.2010 0:16 0:16

batka te sa si prosti sa si ama nali trqq da si pokajat bogatstvoto si v turciq

итака
итака
20.07.2010 10:22 10:22

За държавата в която живеят не са никак богати.Това си е може би среден стандарт на живот.А защо не си хващат самолета ли?Ами точно защото не са от богатите.За всичкия този народ ако им излезе с кола малко над 500 евро,то с самолет ще е поне 4 пъти повече.А за тапотията няма спор.

Back to top button