Избори 2021

Гергана Кръстева: Прошката ни прави свободни

Прошката ни прави свободни. Това е положителна енергия, която даваме и получаваме и без нея не можем да продължим напред. Това заяви вечерта на Сирни заговезни председателят на Общински съвет – Димитровград Гергана Кръстева, която беше гост на празника в село Бряст.

Гергана КръстеваАко сме сгрешили в последните години, моля да ни простите, обърна се Кръстева към събралите се край огньовете в църковния двор. И макар да не успя да покаже перфекционизъм в хвърлянето на огнените чавги, тя каза, че именно срещите с хората са това, което ще й помага най-много в бъдещата й работа като народен представител. Гергана Кръстева е номер 3 в листата на ГЕРБ за Хасковска област.

Избирателите са критични и прощават единствено ако усетят, че политиците правим всичко възможно от сърце, заяви по-късно Гергана Кръстева. В парламента тя си поставя като основна задача да работи за всеки отделен човек. Законите трябва да помагат на хората да живеят по-добре, да носят положителна промяна за всеки, каза Гергана Кръстева.

Гергана КръстеваРаботата в местния парламент я е срещнала със ситуации, които могат да бъдат решени с промяната на законодателната рамка и именно работата й в последните няколко години в Общинския съвет ще бъде от полза в тази посока.

Това е четвъртото село, което посещаваме с моя екип днес и усещам положителната енергия на хората. Това ме зарежда и ми дава мотивация да работя, допълни Кръстева. Радвам се, че всички ме познават, защото това е много важно за един политик.

Тя пожела на всички жители на региона здраве.

Гергана Кръстева е с преференция 103 в листата на ГЕРБ с номер 28.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button