Хасково

Спират тежкотоварните автомобили заради жегата

Заради жегата на ГКПП Капитан Андреево се образуваха километрични опашки

Заради жегата на ГКПП Капитан Андреево се образуваха километрични опашки

Заради високите температури пътните полицаи спират тежкотоварните автомобили, съобщи за Haskovo.info говорителят на Областната дирекция на МВР в Хасково Нина Николова

Камионите изчакват да премине забраната за движение на паркинга край ханче Клокотница на международния път Е-80, както и до комплекс Щъркелите по пътя за Димитровград. Влизащите в страната ТИР-ове отбиват на паркинг край село Генералово. 

Haskovo.info припомня, че тежкотоварните камиони не могат да се движат по пътищата в горещините заради опасност от деформации по асфалтовата настилка. Те са длъжни да изчакват на специални депа спадането на температурите. Забраната важи от 13 до 20 часа.

Жегата днес се оказа причина за опашките от ТИР-ове на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщи за Haskovo.info началникът на Гранична полиция – Елхово Стоян Иванов. По думите му след като температурите паднат всички шофьори тръгват заедно и така по едно и също време се струпват на границата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button